Nexus | skv Nexus zoekt nieuwe oefenmeester
730
post-template-default,single,single-post,postid-730,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

skv Nexus zoekt nieuwe oefenmeester

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is s.k.v. Nexus  uit Schiedam op zoek naar een trainer/coach voor de seniorenselectie.

Nexus heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld door met het eerste team zowel op het veld als in de zaal te promoveren naar de tweede klasse. Deze positieve ontwikkeling is het gevolg van de fusie tussen ODI en Harga. Na deze fusie is er door de A junioren enkele jaren op wedstrijdkorfbal niveau gespeeld waardoor er een sterke lichting is doorgestroomd naar de seniorenselectie resulterend in een bredere spelersbasis.

De selectie van s.k.v. Nexus bestaat nu dan ook uit een jonge groep aangevuld met nog enkele oudere spelers. In de nieuwe trainer van deze selectie zoeken wij iemand die deze groep naar het niveau van de 2e klasse kan gaan vormen. Met als doelstelling op korte termijn een stabiele tweede klasse ploeg te worden.

Als coach/trainer geef je twee keer per week training aan de selectie. Hierbij is één training met het 1e en 2e  team en de tweede training alleen met het 1e team. Op wedstrijddagen verzorg je de coaching van het 1e team.

Voor deze werkzaamheden biedt s.k.v. Nexus een financiële vergoeding en een gezellige vereniging met een jonge gemotiveerde selectie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onderstaande, vermeld hierbij een korte motivatie en een c.v..

Noah Poppelier
Voorzitter Technische Zaken
Mob: +316 1312 7002
E-Mail: tz@skvnexus.nl
website: www.skvnexus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Noah Poppelier Hoofd Technische zaken s.k.v. Nexus
tz@skvnexus.nl

Geen reactie's

Geef een reactie