Nexus | 2e klasser zoekt nieuwe oefenmeester
831
post-template-default,single,single-post,postid-831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

2e klasser zoekt nieuwe oefenmeester

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is s.k.v. Nexus uit Schiedam op zoek naar een trainer/coach voor de seniorenselectie.

Nexus 1 heeft zich in de afgelopen jaren stabiel ontwikkeld en speelt op dit moment in de zaal bovenin mee in de 2e klasse. Op het veld wordt er na de degradatie van vorig seizoen gespeeld in 3e klasse maar is de ploeg nog volop in de race voor promotie terug naar de 2e klasse.

De selectie van s.k.v. Nexus bestaat uit een jonge groep, die al meerdere jaren samenspeelt, aangevuld met nog enkele oudere spelers. In de nieuwe trainer voor deze selectie zoeken wij iemand die deze groep naar het niveau, vereist voor spelen aan de bovenkant van de 2e klasse, kan vormen. Hierbij is het voor Nexus van groot belang dat ook het 2e team deze ontwikkeling doormaakt.

Als coach/trainer geef je twee keer per week training aan de selectie. Hierbij is één training met het 1e en 2e team en de tweede training alleen met het 1e team. Op wedstrijddagen verzorg je de coaching van het 1e team.

Voor deze werkzaamheden biedt s.k.v. Nexus een financiële vergoeding en een gezellige vereniging met een jonge gemotiveerde selectie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onderstaande, vermeld hierbij een korte motivatie en een c.v..

Erik van der Reijden
Selectie zaken, Technische Zaken
E-Mail: tz@skvnexus.nl