Nexus | Andere activiteiten
424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-424,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Andere activiteiten

Kangoeroeklup

De Kangoeroeklup zijn de allerjongste kinderen van de Schiedamse korfbalvereniging NEXUS. Dit zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 3-6 jaar. Tijdens de Kangoeroeklup doen we heel veel spelletjes met elkaar. Het is niet de bedoeling om de kinderen al allerlei korfbaltechnieken aan te leren. Wel hebben veel spelletjes een vette knipoog naar het korfbal.

KanGoeroes

Naast de Kangoeroeklup hebben wij ook de KanGoeroes. Dit zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 3-6 jaar met een beperking. Tijdens deze activiteit doen we heel veel spelletjes op ieders niveau. Dit doen we onder begeleiding van een aantal enthousiaste leden die ofwel professionele of zelf ervaring hebben met kinderen met een beperking.

Acco

Wij zijn vijf enthousiaste leden die allen de sport korfbal beoefenen in de selectie van s.k.v. NEXUS. Als een bloeiende en betrokken vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en dat prestatie en recreatie hand in hand gaan. Daarom bedenken en organiseren wij als ACCO leuke activiteiten, buiten het sporten om, voor alle leden van s.k.v. NEXUS.

Jeu de Boules

Naast het korfballen wordt er bij Nexus ook JEU DE BOULES gespeeld. Gedurende het korfbalseizoen (van ongeveer september t/m mei) spelen we een toernooi waar kleine prijsjes zijn te winnen. De jeu de boules vindt plaats op het complex van Nexus (Parkweg 411 Schiedam).


Hoe werkt het?

Van ongeveer september t/m mei spelen we een toernooi waar leuke prijzen zijn te winnen. De kosten zijn € 2,00 p.p. per keer en daarvoor krijgen de boulers ook nog een kopje koffie. Aan het eind van het jeu de boulesseizoen (na ongeveer 13 toernooien) komt er een winnaar uit de bus, die mag dan de wisselbeker in ontvangst nemen.

Verzamelen 10.30 uur, loting 11.00 uur – € 2,00 p.p. Bij twijfel over doorgaan: clubhuis 010 471 19 20 of Freek 06 504 160 14

Klaverjassen

Naast het korfballen wordt er bij Nexus ook KLAVERJASSEN georganiseerd. Gedurende het korfbalseizoen (van ongeveer september t/m mei) spelen we een klaverjastoernooi in de kantine van Nexus (Parkweg 411 Schiedam).

Programma 2020-2021:

Volgt zodra de Corona maatregelen dit weer toelaten.

Hoe werkt het?

Verzamelen 19.15 uur, loting 19.30 uur – € 2,00. Telefoonnummer clubhuis: 010 471 19 20

Tennis

Naast het korfballen is er bij Nexus ook de mogelijkheid om (recreatief) te tennissen. Op het complex zijn op het kunstgras twee tennisvelden ondergebracht.